.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Tuesday, January 24, 2006

Caca dah pandai jalan... :)

Diam x diam, dah sebelas bulan umur anak aku. Bulan dpn genap la setahun aku lahirkan dia. Kejap je kan. Daripada xtau pape... sampai la dah pandai jalan skang ni... (walaupun baru jalan-jalan jatuh org kate...) hehe... bestnye... Baru la aku tau betapa seronoknye ada anak. Cute jek dia jalan... dengan mulut yg bising tu... cam penguin pun ada. Huhu...

Nak tgk video dia, try la bukak http://edleennatasya.multiply.com

Next month b'day caca... nak bagi hadiah ape ek ?

7 comments:

Cikgu Ita said...

bagi lah Caca hadiah CD or buku 'mari mengenal haiwan'. nak tgk caca panggil meeeeawwww kat harimau heheh

yan said...

Caca? knapa caca? he..he.. Anyway, happy birthday CACA..Buat party, jgn lupa jemput kawan2 caca ea.. he..he..

The Lock said...

bagi dier helmet ngan guard siku & lutut. cam org main skateboard tu... almaklumlah jalan2 jatuhh...

Puan Olynn said...

dia takut helmet la... huhu...

Sesompok said...

Ko bagi jer keta...bagi keta Waja Campro ker... Gen 2 ter.. Tak pun VIOS ker.. hahaha... eh, harijadi tasya ker.. ko buat open house tak?????

Puan Olynn said...

yg ko ni giler open house pehal ? Aku lempang kang.

AJ said...

beli je baju hitam n putih...lagi laaa cm penguin!! hehhehe.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...