.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Tuesday, January 24, 2006

Caca dah pandai jalan... :)

Diam x diam, dah sebelas bulan umur anak aku. Bulan dpn genap la setahun aku lahirkan dia. Kejap je kan. Daripada xtau pape... sampai la dah pandai jalan skang ni... (walaupun baru jalan-jalan jatuh org kate...) hehe... bestnye... Baru la aku tau betapa seronoknye ada anak. Cute jek dia jalan... dengan mulut yg bising tu... cam penguin pun ada. Huhu...

Nak tgk video dia, try la bukak http://edleennatasya.multiply.com

Next month b'day caca... nak bagi hadiah ape ek ?

Thursday, January 5, 2006

Ngantuknye...

Ari ni kene jage exam pagi ngan ptg. Adusss... bosan giler. Ptg td aku siap tertido kat dlm kelas. Punye la ngantuk. Last2 dah xtahan ngantuk, aku g surau, tido seploh minit. Perghh... lega sket mata ni... Sorry la yek linda... ala.. seploh minit jek. Bukan lame... huhu....
Tasya xsihat. Batuk + selsema kuat. Balik tadi mumy kate dia ngamuk. Abis seme org dia marah. Org bising dia marah, org salam2 dia marah, org cuit dia lagi la dia marah. Abis2 org pegang kerusi kat kedai mumy pun dia marah. Huhu... garang giler puteri aku sorang ni.
Ari ni besday mumy yang ke 58 tahun. HAPPY BESDAY, MUMY!!! Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki hendaknye.... I luv u!!! Mlm kang nak bawak dia g makan pizza lah....

Wednesday, January 4, 2006

PERINGATAN : Artikel di bawah mengandungi bahasa yang tidak ditapis. Sila bawa penapis sendiri...

Rasenye dah lame sgt xupdate blog ni. Bukan ape... xtau nak citer ape + xsempat. Biase la.. kan ke ujung semester. Dengan presentation projek, dgn outcome yg nak kena siapkan. X kang ade la yg 'kaki kipas' kat bawah tu ngadu kat Tn Aji... Bengong!
Keje kat cosmo skang ni mcm makin membosankan aje. And rasenye seme org setuju kalau kite kate, sebab dia ialah "SI ANGELINA JOLIE CELUP" kat bawah tu. Dah le perasan bos, suke ngadu yg bukan2... kaki ngampu bos lak tu. Kalau dia xde, sure cosmo kembali best cam dulu.
[Peringatan : ayat berikut adalah di dalam kategori 18SGX. Jika anda berumur di bawah 18 tahun, sila skip ke perenggan berikutnya... terima kasih]
"Woi!!! Ko ingat ko bos ke ? Bla la wei... Bukan ko yg byr gaji aku la bodo. Aku sepak b***** ko kang baru ko tau!!! Bangang punye org!! Ingat kitorg kat atas ni duk goyang kaki ke ? Lain kali, otak tu letak la kat kepala... Yg ko letak kat tempurung lutut pesal ? Menyusahkan betul!!"
Padan la muke dia kena maki ngan 'Gangster bilik lecturer' (hehe... sori Dilla) ari tu... Mmg puas ati la bile dengar Dilla citer ari tu. Best giler. Syabbbassss Dilla... Huhu...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...