.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Tuesday, November 22, 2005

Membebel... membebel...

Apesal tah skang ni rase cam malas sgt nak update blog. Nak bukak blog pun malas. Mcm dah bosan la pulak. Tgk zai bukan main rajin lagi update blog dia. Bukan ape... xde ape yg nak distorykan kat sini. Lagipun bz sgt main games.. Big Kahuna Reef... huhu...
Sejak naik raye ni mood utk keje dah makin menurun nampaknye. Rase mcm dah bosan sgt dgn keje skang ni. Kalau dpt keje lain kan best. Tp keje ape yg aku nak buat ek ? Kalau ikutkan ati ni nak aje berenti keje. Duk umah jage anak lagi best. Cukup mase, g shopping. Tp nak shopping cane... sbb kalau xkeje sure la xde gaji. Lain la kalau gaji laki aku RM12000 sebulan ke. Leh gak berenti keje...
Ari tu linda ade offer keta waja kat aku. Tp 2nd la... Hmm... nak ke xnak ek ? Ingat nak beli keta baru. Dah bosan la pakai keta 2nd. Agak2 kalau beli MyVi ok x ? Tu je yg mampu rasenye. Tp tah bile nak beli xtau la.. Malas tul la nak buat bende2 yg byk procedure ni... Kalau beli keta tu sesenang beli baju kan best...

8 comments:

zAi....ibu of aLiFf , aInNa and aQiM said...

tq olin atas pujian tuh..tau takper..heheh..malulah pulak..hehehheh....

zAi....ibu of aLiFf , aInNa and aQiM said...

tq olin atas pujian itu...malula pulak...hehehehh.....kita mmg rajin....hehehhe.....

Sesompok said...

apa kata ko beli MyKad.... hehehe

zAi....ibu of aLiFf , aInNa and aQiM said...

tq olin ...memuji kita...malunya.....

Puan Olynn said...

ape la zai ni... malu... malu... ckp la suke kite puji.. malu sgt la tu smpi 3 kali ckp... huhuhu...

mende hadzri ??

zAi....ibu of aLiFf , aInNa and aQiM said...

eleh olin tu..dia yang tak betul..ada ke nak komen kene tunggu approve...ingat ni cuti ke main approve...apa la ...tgk la sampai 3 kali kita send..ingatkan takleh.....tu yang jadik tiga kali........

Puan Olynn said...

approve ape zai ? kite xphm la zai ckp ape... Tu kire alasan nak cover malu ke tu ? Kire kukuh la alasan tu ye zai... (huhu... sabotaj zai!!)

AJ said...

hehhehehhe...sabotaj!! sabotaj!!! syok nie.........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...