.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Tuesday, November 29, 2005

Lepas makan, makan lagi...

Aduhai... minggu ni mmg minggu makan. Naik la total fat aku minggu ni... Sepanjang minggu ade je aktiviti makan yg aku kena pegi... huhu... best mmg best... tp kesan dia... pergh... mendalam beb... heheh... Dah le aku ni sentiasa ber'pantang'... bukan pantang ape.. 'PANTANG' jumpe makanan... abis seme aku nak rase... hehe...

Senarai OPEN HOUSE dan KENDURI KAWEN utk minggu ni :

Isnin - umah mak lela
Selasa - umah aunty nab
khamis - umah ita
sabtu - umah lia (kenduri kawen)
ahad - umah fadzli & umah atie (kenduri kawen)
(God... help me!!! )


Nyum nyum... bestnye... smalam aku dah melantak smpi senak perut ni... ari ni nak makan lagi ptg kang. Xpe, byk input, byk gak output dia nanti... huhu... (pengotor giler aku ni.. ;p)

7 comments:

zAi....ibu of aLiFf , aInNa and aQiM said...

memang pengotor mak budak ni...jijikksss la olin...

Puan Olynn said...

ele zai... mcm xpnh kuar output... huhuhu....

lia puteri said...

kat uma lia jgn makan byk2 tau..abis laaa org lain tak cukup nasik...hahahahha...

kak olin, dah beli lum tuuuttttt untuk lia...blue colour tau!

AJ said...

ala....pe salah nya "gemok lagi" sedang kan dah mmg gemok pun!!!! huhuhuhuhuh.... x nampak kot perbezaan gemok + gemok!!!

Puan Olynn said...

Ape la yg jean membebel ni ? Ala jean... jgn nak ngate org... tu spare tyre yg makin membesar tu nak sorok mane ? (jwb jgn x jwb... jwb jgn x jwb...) huhu....

Lia... dun't worry... awal2 lg kite dah beli.. gune gaji bulan lepas tau.

AJ said...

beliii "tuttttttt"!!!!!! huh???? mmmm...... :D

lia puteri said...

kak olinn..thanks...kiter suka sgt tuuuttttttt tu

hehehehheheeh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...