.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Tuesday, November 29, 2005

Lepas makan, makan lagi...

Aduhai... minggu ni mmg minggu makan. Naik la total fat aku minggu ni... Sepanjang minggu ade je aktiviti makan yg aku kena pegi... huhu... best mmg best... tp kesan dia... pergh... mendalam beb... heheh... Dah le aku ni sentiasa ber'pantang'... bukan pantang ape.. 'PANTANG' jumpe makanan... abis seme aku nak rase... hehe...

Senarai OPEN HOUSE dan KENDURI KAWEN utk minggu ni :

Isnin - umah mak lela
Selasa - umah aunty nab
khamis - umah ita
sabtu - umah lia (kenduri kawen)
ahad - umah fadzli & umah atie (kenduri kawen)
(God... help me!!! )


Nyum nyum... bestnye... smalam aku dah melantak smpi senak perut ni... ari ni nak makan lagi ptg kang. Xpe, byk input, byk gak output dia nanti... huhu... (pengotor giler aku ni.. ;p)

Tuesday, November 22, 2005

Membebel... membebel...

Apesal tah skang ni rase cam malas sgt nak update blog. Nak bukak blog pun malas. Mcm dah bosan la pulak. Tgk zai bukan main rajin lagi update blog dia. Bukan ape... xde ape yg nak distorykan kat sini. Lagipun bz sgt main games.. Big Kahuna Reef... huhu...
Sejak naik raye ni mood utk keje dah makin menurun nampaknye. Rase mcm dah bosan sgt dgn keje skang ni. Kalau dpt keje lain kan best. Tp keje ape yg aku nak buat ek ? Kalau ikutkan ati ni nak aje berenti keje. Duk umah jage anak lagi best. Cukup mase, g shopping. Tp nak shopping cane... sbb kalau xkeje sure la xde gaji. Lain la kalau gaji laki aku RM12000 sebulan ke. Leh gak berenti keje...
Ari tu linda ade offer keta waja kat aku. Tp 2nd la... Hmm... nak ke xnak ek ? Ingat nak beli keta baru. Dah bosan la pakai keta 2nd. Agak2 kalau beli MyVi ok x ? Tu je yg mampu rasenye. Tp tah bile nak beli xtau la.. Malas tul la nak buat bende2 yg byk procedure ni... Kalau beli keta tu sesenang beli baju kan best...

Wednesday, November 16, 2005

Lame x update...

Hmm... lame tul rasenye xupdate blog ni. Rase cam dah lupe lak kewujudan blog ni. Hehe... Ari ni baru teringat nak bukak blog. Tgk2 blog zai & ita dah update nampaknye... Teringin gak nak update sama... tp... ape aku nak bebel kat sini ari ni ek ?

Raye thn ni aku, hubby & tasya beraye kat S'pore (umah nenek mertua.. hehe). Seronok la jugak... cuz dpt merasa beraye dlm suasana baru. Tp sedih sket sbb jauh dari family... and geram sgt2 cuz si kecik tu asyik menangis jek. Tensen tul aku. Agaknye dia xbiase dgn suasana baru kot. Asyik la melalak... Pastu xnak kat org lain selain dari mama & papa dia. Dah le aku ni xleh nak bt ape.. melayan dia jek. Tp ngamuk2 pun sempat gak dia posing bile org nak amik gambar... hehe...

Thn ni seme org tanye bile nak buat OPEN HOUSE. Alamak... xde budget la beb. Cane ek... Memule tu ingat cam xnak buat... tp tah cane tah... sok (Nov 17) staf 7-e area sini nak buat makan2. Venue yg dicadangkan adalah umah aku... Yahooo!!! Leh la aku numpang nyibuk skali. So kawan2 cosmo ku sekalian (termasuk jean) ... sok ptg dijemput seme datang ke rumah kite... dlm kul 5.30 ptg ke atas la yek... kasik org2 7-e clear dulu... Datang jgn x datang... datang jgn x datang... hehe...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...