.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Tuesday, October 4, 2005

Ala... syiannye anak mama...


Siannye anak aku... tido sambil duduk. Aku tgh suapkan dia makan sebenarnye masa ni. Tah mcmn gaknye dia leh tertido. Hehe... klaka la pulak. Slalu tgk dlm "America's funniest home video" jek mende cani... skali anak aku lak buat camtu. Ape la Tasya ni...

11 comments:

AJ said...

nie aper kes lak?? mesti semalam kejar mgejar ngan ayam ek?? penat smp gitu!!!!

Puan Olynn said...

hehe... name pun Tasya...

Sesompok said...

ni mesti kes mama dia lambat suap ni... ntah2... mama dia suap mulut sendiri kot....hehe.. olin.. ko tak pose ker..?? hehehe....wei.. biler ko nak buat open house... hehehehe

Puan Olynn said...

open house apenye bulan pose ni ?

AJ said...

a'ahhh laaa k olin.... windu arrr kat kuih muih sayur2 daging2 nasi2 jelly2 mak akak arrrrr!!!!!!!!!! nyummmmmm....nyummmmmm.....

Puan Olynn said...

jean bg modal la... baru kite leh buat open house utk bulan pose ni...

Sesompok said...

Aku bagi ko modal singgit eh.. nanti ko buat open house yer... hahahaha

AJ said...

iskhhh...hadzri nie kedekot tul...kiter tambah cikit arrrr.. rm 1.10 lagi k!!! :P

Puan Olynn said...

mane cukup. Air suam pun lum tentu lepas tau...

aniza said...

Tertido masa tengah makan? Siannyer Tasya nieh..ni mesti kes mak dia malas nak jaga pastu buh pil tido dalam makanan Tasya kan kan kan. Bior dia tido cepat senang la mama & papa dia kuar dating ;) kan kan kan..

Puan Olynn said...

eleh niza... jeles la tu kite nak dating ngan "x-boipren" kite tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...