.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Tuesday, September 6, 2005

Happy besday to me... hehe

Hmm... smalam besday aku yg ke 29 thn. Fuiyooo... dah tua la aku. Tp xpe... Jiwa muda lagi... Tuan aji cakap umur aku baru 20 tahun. Hehe... (Xsedar diri la pulak... ;p)

My wish :
Semoga hidup aku lebih diberkati selepas ni... dan semoga hidup aku sekeluarga bahagia selama-lamanya. Xde ape yg lebih penting dalam hidup aku selain dari keluarga & kawan2. So, aku harap sangat semoga semua org senang dgn aku...(walaupun aku ni jahat mulut... hehe)

Org yg first ucap eppy besday kat aku, adik aku yg paling degil dlm dunia tu ha... si FARID a.k.a ADIK. TQ adik. Then, si BOI... org ke-3 baru HUBBY aku. Sedih la jugak sbb bukan hubby aku yg jadik org pertama yg wish aku. Tp xpe.. kesalahan dia dah dpt di'cover' dgn SE k750i yg dia belikan (in advance) tu... hehe... Jgn xcaye... akhirnye dpt gak aku encet idaman aku tu... Yahooo!!!

15 comments:

Cikgu Ita said...

eppi birthday Kak Olynn...moga panjang umur n murah rezeki. Tuan aji kate akak baru 20 thn?? bior betul..muahahaha

nak pinjam SE!!!!

aniza said...

ala kak ita..tuan aji tu saje je nak amik ati kak olin takut dia berenti kija, sebenornyer tuan aji nak cakap umor kak olin 20+20...haaa kire bape itew???

Puan Olynn said...

sungguh kejam ko bedah... hehe... ala ita, niza tu jeles. Tuan aji ingat dia jande anak seploh. Tu yg dia geram je bile tn aji ckp umur kite 20 thn. Muahahhaha!!!

aniza said...

eiii dia lagi kijam..pastu kutuk orang balik plak..cam budak kecik arr ;p

Sesompok said...

Eh, olin.. ko punya birthday ker?? hahaha....happy birthday ..(aku harap aku orang yang ke seratus yang ucap ni..hehehe)...biler nak potong kek..?? simpan kat aku sikit...lah.. ko dah tua ghupanya ek...olin.. pakcik basirun tak kata apa2 ker.. hehe....

Puan Olynn said...

wah... ko buat2 lupe yek hadzri. Eh... duit ko aku lum bayar la. No akaun ko dah ilang lak. Dlm encet lame. Aku byr cash je la. Weekend ni ko ade ? Jumaat aku ade kelas mlm. Dtg aa kalau brani. Hehe...

zAi....ibu of aLiFf , aInNa and aQiM said...

Happy birthday to mama tasya.........dah tua ek olin......ehh..bukan masuk 30 ke tahun ni?..

Puan Olynn said...

ishh... lum la zai. Ape la. Xreti kire ek ?

The Lock said...

Hepi besday akak olin... Akak lebih tua 10 tahun ngan saya ropenye... Saya baru nak masuk 19...

Sesompok said...

aku ada game ler hari ahad ni.. mungkin aku tak balik muo kot...tapi tgk ler nanti...hmm...eh olin.. hari jadi aku nanti ko nak bagi aper ek.. cakap ler... hehehe..

Puan Olynn said...

ek eleh... ko ade ari jadik ke hadzri ? Muahaha...

Wei lock.. ko jgn nak perasan. 19 la... tp apesal muke ko mcm org 39 thn ? Sian ko... muke tua melebihi usia... hehe...

e3z@ said...

hepi belated burfday kak olin...eeza rs eeza lg lmbt dr hadzri...kalo hadzri yg ke seratus, eeza yg ke 2 puluh ratus kot...hehehe..anyway dah ucap kan thru e-mail...k la..nnti kiter balik muor banje kite ek..akakaka...

Puan Olynn said...

apesal lak kite kena banjer eeza ni...?

lia puteri said...

kiter tau..dah terlalu lmbt nak wish..
tapi...happy belated kak olin....

al maklum laaa..kiter asik la busy....:p

sowwiii..kiter doakan allah akan syg akak, jun n natasya...lindungi korang sentiasa....amin

Puan Olynn said...

tq..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...