.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Monday, September 26, 2005

Haa ?? Salah jadual ?? Malunye...

Hehe... ari ni aku dah cipta rekod la pulak. Dah nak masuk 6thn aku jadik lecturer, ni le first time aku salah jadual. Bengong! Aku ingat ari ni kelas VB. So aku dengan confident'y g kelas bawak soalan kuiz VB. Skali tu bile naik... eh... pesal ramai2 lak budak JAVA aku tunggu ni. Aku tanye diorg, kelas ape. Diorg kate.. "Kelas cik la.. kan ari ni kuiz...". Aku termenung jap... "Tul ke ?", aku tanye. Diorang ketawa... Eee... malunye... Cane la aku leh dpt idea yg kelas java esok lak ni ? Sewel la aku ni. Dah le aku lum print soalan kuiz java lagi. Aku suh diorg masuk kelas dulu. Nasib baik soalan dah siap. Kire settle la satu masalah.. Tinggal 1 lagi, cane aku nak bgtau si Azni (student VB aku) yg kelas tukar ari lain lagi. Mesti dia kate aku sewel... Ape la pn olynn ni. Asyik tukar2 kelas jek... Uwaaaaaaa... malu lagi la nampaknye.... Nasib baik Azni sorang. Aku bagi dia soalan suh buat kat library jek. Xpasal2 si Azni free2 dpt buat open book quiz. Siut tul...

Rasenye ari ni mmg ari bengong aku la. Dah le td kena muntah ngan Tasya. Aku dah siap2 dgn tudung segala, skali tu mase on the way nak antar dia g tmpt mumy dia leh muntah kat atas riba aku. Nasib baik la sket. Ala... sikit pun, bau dia sama jek... "Tensen la mama... tasya ni.. sampai ati tau tak". Uwaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

9 comments:

Cikgu Ita said...

lerrr patut lah kiter bau busuk tadi...akak rupanya...muahahaa

Puan Olynn said...

heheh... kite dah cuci pakai sabun la... (tp mcm ade bau lagi jek... hehehe)

Sesompok said...

Laa.. baru ko tau ker ko tu mengong... hahaha.... aku dah lama perasaan....hehehe

lia puteri said...

jgn la marah tasya!!! dia kan baby lagi..kalau kak ita yg yg muntah...baru leh marah!

Cikgu Ita said...

ape lak???!!! kite pun baby lagi lah....muahahha

Puan Olynn said...

eee... baby la... jijixxxxxxxxxx!!!

lia puteri said...

kak ita...memang baby...sebab tu dia asik la nak nangis..neng norharita (sepupu neng yatimah - ratu air mata!)
muaaahahahahha

AJ said...

hehhe.. k olin sewel..mmmm... bukan selama nie mmg sewel ke? x eran pun..

k olin bucuk...mmm.... cm dah lama tau kan ita.. x pelik kan.. lagi?? patut nya ader lagi kan..kan..kan... x pe laaa kiter tunggu komen2 yg "benar" mgenai k olin lagi k.. :)

Puan Olynn said...

ape la si jean ni membebel ni ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...