.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Wednesday, July 13, 2005

Kena tinggal... :(

Ari ni husband aku ade lawan futsal kat KL. Nak ikut tp xleh sbb weekday... Ade kelas ganti lak tu ari ni. Uwaaaaaaa... sedey!!! Rase cam nak nangis jek. Dah le call dia xangkat td. Pastu msg pun xreply. Uwaaaaaaaa!!! Aku xbg dia g, tp dia nak g gak. Degil. Kan aku dah sedey bile cani. Sampai ati dia.... :(... aku xnak kawan dia ari ni... G main futsal lupe kat aku. Dah le x call... Uwaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

7 comments:

lia puteri said...

hmmm..
patut la kedai kek amoi cina kat sg abong tu tutup hari nie...agaknyer jd supporter utk jun nyer futsal team kut..hhuhuhuhu.... aya tay tau...abis la kak olynn

Puan Olynn said...

xtakut pun... dia dah call.. dah balik pun. Lps game cepat2 balik. Dia mane leh berjauhan ngan kite... ;p

aniza said...

ele kak olin tu...laki baru g KL main futsal pun dah kecoh...blom lagi laki gi berperang ker...ngengada betul :p

cuba bayang kan camne perasaan isteri² askar tu, husband kuar gi perang ke..apa ke..yang terang2 menghadap bahaya...main futsal setakat kaki terseliuh je..kalo polis & askar kan ke bleh kena tembak mati..mana lg dasat?

belakarlah bersabar & bersyukur

~bakal isteri~

aniza said...

typing error

*belakarlah -->> belajarlah

Puan Olynn said...

masalahnye kite bukan kawin ngan askar. Sbb tu la kite xbiase dgn keadaan cani... (chewah...)

Cube bayangkan pulak kite... Kite dah puas berjauhan sblm ni tau... Cube la phm kite... Naper niza marah2 kite lak ni ? uwaaaaa!!!!

(emo ni... hehe.. ;p)

aniza said...

eleee...jauh mane la sangat Muar-KL tu...hu huuuuu aku yang PJJ nie cool jer ;) wakakakakaka... kecohss :p

kak olin nie pompuan emosi la :p gigit tasya kang ;)

Puan Olynn said...

jauh laaa...!!! xcaye tanye lia... UWAAAAAAAAA!!!!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...