.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Saturday, July 23, 2005

Goodbye my luv.... (uwaaaaaaaa!!!)

Ari ni dtg cosmo jap (walaupun xkeje). Nak transfer fail dari hset ke pc. Aku nak jual hset ni isnin nanti. Uwaaaaaa!!! Sedeynye... ni le salah satu dari barang kesayangan aku... Rase mcm xnak jual jek. Tp kalau xjual cane nak dpt hset baru nanti. So, bile ade buyer, kena lak harge berpatutan... Terpakse la aku jual SE K700i kesayangan aku ni... Leh gak buat modal beli hset baru and dapat gak aku bayar utang kad kredit aku yang berlambak tu sket2... isk.. isk... xtau nak ckp la mcmn punye sebaknye ati ni...

Kepada hset K700i ku sayang... jgn kecik ati yek. Don't worry. Tuan baru ko akan jage ko dgn baik... uwaaaaaaaa!!! Sedeynye!!!!

Xpe la... pasni baru la leh dpt K750i lak... hehehe... (cume nak kena tunggu 2 bulan la...). Xpe... sabar tu separuh daripada iman....

To my K700i... SELAMAT JALAN ROMEO...!!!

2 comments:

Cikgu Ita said...

nak beli gak K750i....tapi kene tunggu dapat credit card lah hehehe

Puan Olynn said...

uik... jgn le beli encet same ngan kite. G la beli v3 sana...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...