.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Wednesday, June 29, 2005

Suamiku kaki bola...

Arghhh.. bengangnye aku bile dpt laki kaki bola ni. Tensen tau x ? Kalau sikit2 tu xpe la... Ni boleh dikategorikan sebagai 'bola maniac'. Dah addicted dah ni. Huaaa... tensennye. Boleh jadik gaduh ni... Aku xkisah kalau main bola tu setakat hobi dia... tp jgn le jadikan bola tu satu komitmen lak. Bukannye dpt duit pun kalau g lawan bola tu. Tensennye aku. Sibuk dgn bola, sampaikan xde mase nak bawak anak bini jalan2 ptg2. Boring laa... Arghhhhh... dah lame aku pendam ni. Dah xboleh nak pendam lagi dah. TENSENNNNNN!!!!! Kang aku meletup kang baru dia tau...

18 comments:

The Lock said...

laa... kaki bola ke? ko tak cek dulu ke kaki dier? siannye dapat laki kaki bola... org lain sumer kaki manusia... ishh..ishh...

Puan Olynn said...

lock... ko biar bersopan sket... ko org johor kan ?

AJ said...

sabo yerk k olin... hehhe....ader baik nya dier kaki bola drp kaki pompuan... heheh... ckp arrr elok2 ngan dier.. "bagi commitment cikit kat tasya n ur wife laaa my hubby dear" (mluat x)..heheh.. pepe pun semoga k olin x meletup kat dier k... flying legs n hand je laaaaa!! :P

Puan Olynn said...

mmg laa... tp kalau dah melampau2... saper xsakit ati. Kalau setakat main ptg2 utk isi mase lapang xpe la... Ni xde mase lapang, ade kan gak semata2 nak g lawan bola. Kalau utk kite xleh lak nak luangkan mase smpi camtu. BENGANG GILER!!! Kite kalau dah marah, dgn kawan2 dia kite hamun nanti. Kang kite terbalikkan padang bola tu kang. Baru terserlah ke'gengster'an kite. ;p

Sesompok said...

Hehe.. kesian tol aku tgk ko.. tak sangka pulak aku disebalik seluar yang dia pakai tu kaki bola ghupanya.. betul lah aper lok cakap.. hehe... cayalah lok.. suka aku.. heheh... hmm..hehe..setau aku anak ko je yang belum boleh jalan. hehe.. ko boleh kan..ko jalan ler sendiri..hahaha...

Cikgu Ita said...

ala ok lah tu kak...biar kaki bola..jangan kaki disco...muahaahha

Puan Olynn said...

tul jugak ek ita. Kire bersyukur la jugak dpt laki camtu. Selame ni bukan xbersyukur... cume saje nak melepaskan ape yg terbuku kat ati ni... hehe...

Puan Olynn said...

[aku buat2 xnmpk je komen si lock ngan hadzri ni...]

The Lock said...

kesian ko olin... mesti hari2 jahit seluar laki ko. koyak sebab nak masukkan kaki bola dier tuh... muahahah....

Sesompok said...

Agaknya tetiap hari ko kena pam kaki dia ek.. yelah.. takut lembik..angin keluar.. hehehe

AJ said...

hehehe...oitttt!!! laki yg tgh buli k olin tu!!! waaaaa....waaaa....bukan main sedap lagi ngumpat yerk! nanti kena lempang ngan ita kang...+ kung fu kick yg kiter bjor dr China kang terbeliak bijik mata tau.... hehehhe..amacam k olin.. gangster cm nie kan yg akak nak tunjuk kat padang bola tu!!! :P

Puan Olynn said...

boleh la jean... kite upah jean.. sblm g padang, kite upah jean g kedai kat sblh 7-e sg abong tu dulu. Kasi last warning yg pertama kat pompuan pendek tu. Jean terer ckp cine. Hehe...

Puan Olynn said...

[ aku buat2 xnmpk je lagi ape yg lock ngan hadzri bebel tu... ]

AJ said...

hehhe....ala, pompuan cine kontot tu no hal laaa akak....bier kiter settlekan utk akak! (ceewah..cm ler kiter pandai ckp cine!) hehehhe.... nanti kiter bwk adik kecik kiter jadi translator la! :P

Puan Olynn said...

jean, tindakan susulan telah dibuat. Setakat hari ni, cine pendek tu xbrani nak kuar bile nmpk kite dtg... hmm... menjadi gak ilmu gangster aku... xsia2 bertapa kat gunung ledang 99 hari 99 mlm. Tp xtau la pulak sok luse dia dah brani pulak ke... Nanti kalau dia over, kite bgtau. Kite dah ade 2 org kaki pukul... jean & lia... heheh...

Sesompok said...

Laaa... kesian ko olin... laki ko kakinya bola... jean pulak dan lia kakinya pukul.. hmm.ape lah nasib ko ni.. hehehe

AJ said...

eeehhhhhhh.... tompok!? tetibe lak sewel x tentu pasal!!

Puan Olynn said...

ape ko mengarut ni hadzri ? ko ni angau ni... tau la ati jauh... jgn la jadik sewel. Cube la bawak bersabar...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...