.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Friday, June 10, 2005

SE 750i dah kuar ?

Yesss!!! Akhirnya kuar pun encet idaman aku kat pasaran. Sony Ericsson K750i. Dia punye design... walah... gerek seh... hehe... Aku mmg dah jatuh cinte lah. Sejak dia mule kuar lg aku dah jatuh cinta. Cun giler aa hset ni. Kalau korang xcaye, korang cube le tgk kat website dia (www.sonyericsson.com). Korang mesti kagum gak lah. Aku xdulik... aku tau bulan 9 ni aku dpt pakai K750i. Kejam x aku ? Aku pakse husband aku belikan hset ni utk b'day aku nanti. Hehe.. ele... bukan mahal pun. Xkan dgn bini pun nak berkire kan. Ye la.. asyik2 dia je pakai hset mahal2. Aku pun nak merasa gak. Tp dia kena belikan la... Nak gune duit sniri ? Sori... baik aku bayar utang kad kredit yg beribu tu... Xpun, baik aku gune duit aku utk makan. Dia xpe... utk hset, dia xkedekut. Kalau x, xkan asyik bertukar hset jek. Tensen aku.

Xkisah lah pape pun... yg penting K750i tetap menjadi pojaan hatiku... ;p

2 comments:

AJ said...

k olin nieee.....

tukar Hp cm tukar baju lak!! heheh.....

cobe laaaa Hp cm k zarul n K zai tu! Tahan lamaaa...baling kat dinding pun ok lagi tau..GURANTEE SATISFACTION!!!

Puan Olynn said...

mane ade jean... dah setahun la hset tu... Actually kite dulu xcani pun... Kite lebih kurang spesis kak zarul la... tp bile kawin, berjangkit lak virus laki kite yg suke tukar2 hset tu... hehhe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...