.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Thursday, June 16, 2005

Sakitnye idungku ini...

Alamak... tensennye aku ari ni. Ita, Lia... tolong la kite... Boleh sawan la kalau sampai petang camni... Hmm.. ari ni aku ade kelas cert. Skali tu ade sorang student tu... alamak... (sorry to say)... bau dia sungguh xmenyenangkan la. Tensennye aku. Dah naik pening dah pale ni.

Hmm... korang pnh x alami situasi camni ? Cane ek nak buat ? Nak tegur, xsmpi ati... Xtegur, idung kite yg sakit... Adus... tensennye... Kelas smpi kul 5 lak tu. Mati kering la aku...

18 comments:

Cikgu Ita said...

kite ade idea...akak bagi dia towel ..suh dia mandi sat kat toilet...haha

Puan Olynn said...

hehhe... tu dah tahap menghina tu...

AJ said...

hehehe...cobe tanya amin, dier ader pengalaman ngan student cm nie!

heheh...kiter senang je... tanya je dier pakai Perfume pe...mintak dier tukar perfume, sakit idung.. heheheh....

cian k olin, nie kang x pasal2 kena tukar lak idung!! heheheh....

lia puteri said...

ala..siannyer dia...

ok..ikut cara kiter..kawal pernafasan...tarik nafas..

satu..dua..tiga..empat..jgn hembus nafas...

nanti mesti tak bau dah..selama2nyer.. (weii jgn buat tau!!!)

ala..bernafas guna mulut la..nafas ikut idung....sabar la kak...

sesungguhnyer sabar tu separuh dari iman.... :P

sian kakak aku nie..:P

zAi....ibu of aLiFf , aInNa and aQiM said...

olin..bau yang camner tuh? explain sikit...bau badan ek?.

AJ said...

hehhehe.....

k zai..k zai... mesti laaa bau badan..abih tu? :P

Puan Olynn said...

zai ni susah la... nak kena explain betul2 baru dia phm... lurus betul.. (ni kite tgh tensen menahan napas ni... )

The Lock said...

ko cakap straight to the point je... "Awak ni bau longkanggggg..!!!" Sekian.

Puan Olynn said...

cheh... kuwang ajo la ko ni lock. Kecik ati budak tu nanti... heheh...

aniza said...

hahahaha.....aku rasa aku kenal stud yg kak olynn maksudkan. Budak 1st sem IT kan...rasa² dulu masa free class aku ade ajor dia kot.

Bau badan lelaki..org kata bleh menenangkan wanita. Tapi kalau dah melampau bleh membunuh..sian idung kak olynn...tp sian kat idung aku gaks yg pernah alami keadaan yang sama.

Nak wat camne? Hmm suh dia duk kat kaw dekat ngan air cond..biar dia cool..peluh dah kering nnt bau dia kureng skit..kalo panas nnt dia berpeluh² lagi naya. Hahaha..

zAi....ibu of aLiFf , aInNa and aQiM said...

sorila olin..lurus tahap maharaja cina la dua tiga hari nih....heheh..lembap sikit....ok..baru kita paham....heheh..apa nak buat...sabo jek laaaa

Puan Olynn said...

Salah la niza... yg ni budak pompuan...

makzue said...

olynn...intro kelas tu jgn terus mengajar...citer ler sikit pasal kecantikan n rawatan kesihatan badan...then masuk ler sikit petua petua nak hilangkan bau badan...haaa tak ler terasa sangat perasaan dia..w/pon ditujukan untuk dia sebenornya...haaaa..tak pon bagi ler contoh2...perfume2 yg best...skrg nie Body Shop dah buka tau kat wetex duhai kawan kawan semua....

Puan Olynn said...

Laa... ye ke... Tau jek ye kak zarul... tau la pakar shopping... hehhe...

AJ said...

hehheh....kiter pun tau la!!! tau la!! (busybody gak nak bg tau kiter pun tau body shop buka kat wetez sebelah kedai emas kat tingkat bawah!!!)

Puan Olynn said...

sibuk je jean. Tu nak enteprem la tu... org xlayan dia... Saje nak tarik perhatian org...

AJ said...

hehhehe..... nasib baik tarik perhatian n bukan tarik benda2 lain!!!! :P

Puan Olynn said...

Tarik bende lain ape ? Kite tarik pusat jean kang... Terus jadik mcm pusat org yg tgh pregnant.. hhehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...