.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Friday, June 3, 2005

Ini hari mood ada baik...

Tadaaa!!! Ari ni masuk keje balik selepas 2 hari bercuti. Best tul dpt cuti time semester dah mule. Hehe... Ari ni aku terover kepoh lak kat dlm kelas. Apesal tah. Slalu bukan main malas nak bercakap kalau kat dlm kelas. Lagi2 lak kalau student seme jenis senyap. Tp ari ni... budak2 senyap pun aku bebel gak. Hehe... Mood baik ari ni sbb Tasya dah sihat.

Mumy & dady dah balik. Seronok dengar diorg bercerita pasal pengalaman kat Mekah & Madinah. Hmm... rase cam nak g sana jek. This week baru la rase mcm bermakna sket idup ni.. hehe... Baru la sedar betapa pentingnye kehadiran dady & mumy dlm idup aku. Diorg xde, rase mcm bosan sgt. Rase mcm kosong jek. Semuanye serba x sempat. Ape la aku ni. Dah kawin, malah dah jadik mama pun masih lagi nak bergantung pada mumy & dady kan. Nak buat cane. Dah mmg dr kecik aku adik beradik dimanjekan mcm ni. Asal sket je mumy... asal sket je dady... Ape2 semenye nak tunggu mumy & dady. Sbb tu la bile dah tua2 ni pun masih lagi nak mengharapkan mumy & dady... hehe...

Hmm... ptg ni aku ade date ngan HUBBY TERSAYANG... Ala... bukan g mane pun. G makan jek. Rase mcm dah lame xg makan ngan dia. ;p

2 comments:

aniza said...

Oooo pegi makan dengan hubby ke X-Boyfriend hah??? Jeng..jeng..jeng..

Puan Olynn said...

Mcm ade bau2 cemburu jek... Hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...