.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Tuesday, June 21, 2005

I miss my baby...

Tibe2 jek aku rase rindu kat Tasya. Sian dia xde orang jage. Ptg tadi mase aku tinggalkan dia, dia tengah tido. Sedihnye. Rase mcm xsampai ati jek. Rase mcm xnak g keje. Boi tido lak ptg td. Tinggal la ira sorang jage dia. Tah boleh harap ke tidak anak buah aku sorang tu. Hmm... kalau boleh bawak g opis, dah lame aku bawak dia. Xkisah la dia tido pun. Bawak je stroller dia. Tidokan jek dlm stroller. Skang ni nak buat keje pun xsenang. Asyik teringat kat dia jek. Dah le dia tengah sakit. Syiannye baby aku... Kalau la sakit tu boleh ditransfer2... nak aje aku transfer kan sakit tu kat aku. Biar le aku yg menanggung sakit. Xsanggup nak tgk si kecik tu yang sakit. Saper2 yg belum ada anak tu... one day nanti korang akan rase mcm ape yg aku rase. Syahdunye... Satu perasaan yang xdpt nak digambarkan dengan kata2...

3 comments:

aniza said...

moral of the story:

- sayangilah ibu kite sebab kasih sayang dan pengorbanan mereka amat besar untuk kite.

- jangan jadi ibu ayam >;p heheh

Puan Olynn said...

Nak sambung kate2 niza...
Jangan jadi ibu ayam... jadilah ibu jari kaki... heheh...

zAi....ibu of aLiFf , aInNa and aQiM said...

ala olin jangan kata tasya masa baby..anak2 kite tu pun mmg sentiasa miss very much...rindu kat dorang.....kalau keje 9-5 tu rasa tak sabo tunggu kol 5..bila dah nampak dalam keta masa nak balik, mmg hilang rindu....nanti tunggula dia dah beso sikit mmg lagi rindu sangat......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...