.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Thursday, June 9, 2005

Hari blank sedunia...

Ape ek nak tulis. Dari smalam aku xde idea nak tulis kat blog ni. Apesal tah. Boring tul la. Time free cani... xde idea la pulak. Time ade kelas, byk lak idea nak menaip.

Ari ni sibuk membuang virus kat pc rnd. Bosannye. Punye la banyak virus. Ikutkan ati nak je format pc2 tu. (Alamak ita ngan jean ni... bising tul... diam la... kite tgh nak pk ni...). Hmm... sambung balik. Ape ek idea aku tadi. Haa.. kan dah ilang. Budak 2org ni mmg la. Mematikan idea aku jek. Haa.. pc rnd ni ha. Byk tul virus dia. Giler tah. Aku rase dia berjangkit dari jean la. Tu la jean ni... aku suh pakai antivirus yg power2 dia xnak. Ni seme virus dari kepala dia ni la dulu ni...

K lah... nak bace blog budak 2 org tu. Sibuk dr td suh aku bace blog dia. Adiosss!!!

9 comments:

Cikgu Ita said...

ape topik akak sebenonye ni...buat penat jek baca...ingat sensasi sgt..hmm kite ingat esok kite nak bikin topik pasal gigi palsu jean lahh..akak rase boleh jadi sensasi tak topik tu?

Puan Olynn said...

haa... tu baru sensasi... kite stuju la ita... hehehe

AJ said...

huh...
aper yg nak disampaikan sebenar nya drp cerita yg ...cm..."bosan" je nie!!??

hehehhe.....
virus je ke citer nya?? x exciting pun ek ita kan....

buang mase laaa bace blog nie! hehehehe......

Puan Olynn said...

hehehe... ala jean... buat2 xsuke la bile citer pasal virus. Padahal dia penternak virus... Nak cover la tu. ;p

Cikgu Ita said...

wah..jean dah jadik penternak virus ke skang? sensasi nih....

Puan Olynn said...

Laa... baru tau ke ita ? Tu yg mmc cube nak kuarkan ari tu ape ? Bukan virus ke ? Ade lg tu dlm pale dia... tu sbb dia syewel sket tu... ;p

AJ said...

oiittt... aper peternak virus-virus nie!!!

wa...wa...wa.... nanti kiter "kiss" mulut ke mulut kang biar sebar virus tu tutama kat Ita n K Olin...

NAK!!!......... eleh... sebenar nya suke kan!!!hehehhe....

Cikgu Ita said...

kiss? ewwww tak rela....tak de gigi...geli

Puan Olynn said...

Eeee... lesbian... uwaaaaaaaaaaaa!!! Takutnye... Kite cakap laki kite. Jean nak buat xsnonoh kat kite... Uwaaaaaaa!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...