.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Tuesday, June 7, 2005

Baru lepas kelas Java

Boring la ari ni... Apesal tah. Rase penat sgt. Ok lah kak zarul... kite dah besar kan tulisan kite... nampak x ? Hehe... Sorry la yek kalau post kite sblm ni menyakitkan mata orang lain. Kite mmg suke gune font kecik2 ni... nmpk cam comel jek. (Pada mata kite la...)

Hmm... ari ni penat sgt. Pg td mandikan Tasya... Perghh... penat nye. Xreti duk diam anak dare tu. Sakit perut aku dia tendang. Siksa tul nak mandikan dia. Lg satu nak bg makan ubat. Punye la siksa. Bile nmpk je aku nak bg dia ubat, bukan main rapat lagi dia tutup mulut dia. Puas la pujuk... mmg dia xkan bukak punye. Last2 aku geram tadi, aku pakse dia. Aku tekan pipi dia sampai mulut dia terbukak... Hehe... mcm dera la pulak. Pastu dia punye merajuk.. sampaikan menyusu pun xnak. Xpenah2 nangis kuat2, td leh nangis kuat2. Sian dia...


Malam ni ade kelas mlm. Bosan la. Rase mcm mls jek ari ni. Tp xkan xnak ajar lak sbb ni dah masuk minggu kedua. Dah le sem ni sem pendek. Kang ade yg xabis silibus kang. Dah le sem lepas huru-hara. Semenye lmbt. Nanti sem ni pun rekod buruk lg.

5 comments:

Cikgu Ita said...

Tasya ni.. makin lama tgk makin cun lah kak. ape rahsia dia ek?

Puan Olynn said...

Sendayu tinggi... hehehhe...

Cikgu Ita said...

oooh ok. nak try gak lah. hahah

Puan Olynn said...

salah la ita... dia gune baby johnson... gune la... nanti kulit sehalus bayi...

AJ said...

eeee.....setakat Ita nak gune Johnson baby products... baik x yah!! mbazir je!!!!!!!

hehehhe...... ngaku laaaa diri anda dh x semuda tasya makcik Ita oiiiii!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...