.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Tuesday, May 31, 2005

Selasa yang membosankan...

Hari ni bosan sgt. Rase mcm xde mood jek. Ari ni semenye mcm xsmpt. Si Tembam aku demam lak ari ni. Sian dia. Panas badan dia mase aku nak g keje td. Nasib baik ari ni masuk petang. Xsenang ati rasenye nak keje. Ingat nak amik EL, tp bile pk balik malas lak sbb esok dah nak cuti 2 ari.

Mlm ni nak bertolak ke KL sbb esok nak amik mumy & dady kat KLIA. Jap je rasenye diorg pegi. Dah nak balik pun. Yahoo!!! Rindunye kat diorg. X sabar nak jemput diorg esok. Lega rasenye. Kalau x, sian tasya tinggal kat umah dgn kakak yg jage dia tu jek. Sampai demam2. X sampai ati aku tgk kan. Dia asyik mengerang je td. Nasib baik dia bukan jenis budak yg kuat menangis. Tp kesian sgt tgk dia. Dah le xde saper kat umah. Mama ngan papa dia pun keje. Yg ade cume uncle2 dia 2 org tu. Diorg pun bukan blh buat ape sgt. Setakat pujuk je Tasya jgn bg nangis.

Hmm... baru kul 8.30 pm. Dah la... nak balik. Xdulik la... nak balik awal gak. Malas dah nak explore utk blog ni. Ita... teruskan perjuangan tau. Nanti kalau ade pape yg canggih bgtau kite. Kite share2 la.... hehehe....

4 comments:

Cikgu Ita said...

Tak dapat lagi lah yang canggih2. Kawan niza tu pun tak layan pertanyaan 'ingin tahu' kite. so dah keciwa now..

makzue said...

olynn..bawak sikit kurma...air zam zam...n buah tin...ok..apa yg ada tu bawak jer...hehehehheh

e3z@ said...

ala...nak gak yg canggih2 tu..camne nak letak gmbr kat tepi profile tu?..calendar? camne nak buat ek??..ooo x aci..mentang2 eeza x de kat sana...ua!!!..nak ngajuk ler...

Puan Olynn said...

Air zam-zam dgn kurma kite dah ketepikan utk bawak sini... tp td dah terlambat, seme dah tinggal... heheh... Isnin la yek Kak Zarul....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...