.....what i've felt, what i've known, never shine through in what i've shown.....

Tuesday, May 31, 2005

Selasa yang membosankan...

Hari ni bosan sgt. Rase mcm xde mood jek. Ari ni semenye mcm xsmpt. Si Tembam aku demam lak ari ni. Sian dia. Panas badan dia mase aku nak g keje td. Nasib baik ari ni masuk petang. Xsenang ati rasenye nak keje. Ingat nak amik EL, tp bile pk balik malas lak sbb esok dah nak cuti 2 ari.

Mlm ni nak bertolak ke KL sbb esok nak amik mumy & dady kat KLIA. Jap je rasenye diorg pegi. Dah nak balik pun. Yahoo!!! Rindunye kat diorg. X sabar nak jemput diorg esok. Lega rasenye. Kalau x, sian tasya tinggal kat umah dgn kakak yg jage dia tu jek. Sampai demam2. X sampai ati aku tgk kan. Dia asyik mengerang je td. Nasib baik dia bukan jenis budak yg kuat menangis. Tp kesian sgt tgk dia. Dah le xde saper kat umah. Mama ngan papa dia pun keje. Yg ade cume uncle2 dia 2 org tu. Diorg pun bukan blh buat ape sgt. Setakat pujuk je Tasya jgn bg nangis.

Hmm... baru kul 8.30 pm. Dah la... nak balik. Xdulik la... nak balik awal gak. Malas dah nak explore utk blog ni. Ita... teruskan perjuangan tau. Nanti kalau ade pape yg canggih bgtau kite. Kite share2 la.... hehehe....

Monday, May 30, 2005

Mumy & Dady @ KLIA

Gambar ni aku amik mase antar mumy & dady aku kat KLIA. Diorg nak g umrah. Hmm... sunyi lak umah bile diorg xde... Baru la terase betape siksanya bile diorg xde... Sian aku adik bradik... Mcm anak terbuang jek. Mkn pun mcm cukup xcukup jek. Hehehe...


Mumy & Dady Posted by Hello

Semester baru...

Ari ni first day semester baru... Bosannye. Pagi2 dah ade kelas. Tahpape. Memule tu cambest la sbb ingat student xdtg. Skali tu kul 10 ade lak yg dtg. Cis... kacau daun tul. Nak xnak terpakse la bg briefing sket. Bosan...

Hmm... ari ni gak first day keje lps cuti seminggu. Rase cam malas jek. Hati ni asyik ingat Tasya jek. Rase mcm nak balik umah layan tasya. Lagi best. Sian dia kena tinggal. Risau gak sbb smalam dia xnak langsung minum susu formula. Hari ni cane la gaknye. Jgn dia mengamuk sudah. Dah le umah xde org. Yg ade boi ngan adik jek. Rase mcm xsenang ati sgt keje ari ni. Rindu nye... uwaaaaaaaaaa!!! Dah le kelas smpi kul 6.20. Sewel tul la. Nasib baik ari ni xde student. Leh la balik awal.

UWAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! RINDU TASYA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thursday, May 26, 2005

Tasya & Poopoo...

Ni gambar tasya ngan poopoo bear dia. Cute x ?


Posted by Hello

Friday, May 20, 2005

Aku yang maha hebat...

Muahahahaha... Aku la insan cosmo pertama yg blog dia ada counter... Hehe. betapa banggenye... Kengkawan... tgk le blog kite... dah ade counter dah... Jgn jeles yek... ;-p

Thursday, May 19, 2005

Besday Ita @ Cafe Abang Sayang

Ari ni besday opismate aku.. ita. Eppy besday ita!!! Semoge dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan peroleh kebahagiaan hendaknye.


Besday Ita @ Cafe Abang Sayang Posted by Hello

My Cute Natasya... Posted by Hello

Wednesday, May 18, 2005

Testing...

Hmm.... ape ek nak taip... Iza!!! Ita!!! Cpt laa... nak tulis ape ni ??? Uwaaaaaaa!!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...